Post adres:

Hoofdstraat 7
7076 BB Varsselder

E-mail:

info@caring4cars.nl

Autoreconditionering:

06-12925039

Autobekleden:

06-24534067

Caring4Cars

IBAN: NL66ABNA0510269230
KvK: 09204230
BTW: 821094038B01

Herstellen van het interieur

Heeft uw interieur reparatie nodig? Of wilt u een geheel nieuw interieur? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Reparatie

Instapschade in uw auto is een veel voorkomend probleem. Deze schade varieert van versleten stof, slijtage van het foam tot het doorzitten op de beugels van uw stoelframe. Het loont om dit te laten repareren, voor uw comfort en meerwaarde van uw auto. Een doorgezeten zitkussen geeft u geen comfort meer en kan rugklachten veroorzaken. Voor sommige auto's zijn nog nieuwe foam kussens te bestellen, maar vaak ook, kunnen ze gerepareerd worden.

Nieuwe bekleding

Uw stoffen interieur kunt u ook opnieuw laten bekleden, eventueel met leder. In overleg worden kleur en kwaliteit gekozen. Ook uw oldtimer kunnen wij bekleden, op verzoek met originele materialen, zoals jute, crin vegetal, jutesingelband en nostalgische springveren. Caravans en Campers mogen natuurlijk niet ontbreken. Ook hiervoor herstellen wij het interieur, indien nodig met nieuwe schuimvullingen. Omdat de bekleding van bureau stoelen of massage tafels en sporttoestellen soms slijt voordat de frames afgeschreven zijn loont het de moeite deze opnieuw te laten bekleden voor langer gebruik.

Mocht het zo zijn dat u iets heel anders heeft waarvan de bekleding versleten is, ook dan kunt u gerust eens aankomen en kan ter plekke worden bekeken of dit verholpen kan worden.