Post adres:

Hoofdstraat 7
7076 BB Varsselder

E-mail:

info@caring4cars.nl

Autoreconditionering:

06-12925039

Autobekleden:

06-24534067

Caring4Cars

IBAN: NL66ABNA0510269230
KvK: 09204230
BTW: 821094038B01

Reconditionering van uw auto

Uw auto is een hele nette auto maar de lak ziet er dof uit, het interieur is vies en vlekkerig.

Een nieuwe kopen alleen daarvoor is niet nodig! Laat uw auto reconditioneren en u geniet van een schone en glanzende auto. U kunt weer met plezier rijden en denkt niet meer aan een nieuwe omdat uw auto er zelf weer als nieuw bij staat. Doffe koplampen? Wij maken ze helder! APK goedkeur.


Redenen voor reconditionering:

Verkoop

Toch een andere auto op het oog? Ook dan loont het de moeite uw eigen auto te laten reconditioneren. Dit oogt op de foto’s een stuk beter, u kunt een hogere prijs vragen en de auto verkoopt sneller. Alleen maar voordeel dus voor u.

Opfrisbeurt

U hebt net een occasion aangeschaft maar u wilt deze graag eigen maken? Niets is fijner dan het interieur op te laten frissen en de lak een goede poetsbeurt te laten geven. Na het reinigen nog steeds een luchtje waar u van af wilt? Een geur behandeling is de oplossing!

Ook de airco van een gebruikte auto heeft vaak een onfris luchtje, hiervoor is een speciale geurbehandeling mogelijk.

Verzorging van de lak

Net een nieuwe auto gekocht en u bent zuinig op de nieuwe lak en het interieur? Heel begrijpelijk! Een goede lakverzegeling voor uw auto en het interieur biedt extra bescherming tegen vervuiling.

Vogelpoep en vliegen op uw lak etsen veel minder snel in door de lakverzegeling. Het is natuurlijk wel zo dat u deze vervuiling er niet oneindig op moet laten zitten. Bij de eerste mogelijkheid met een plens water en een schone zachte doek de vervuiling even van de auto vegen. De plekken kunt u na behandelen met de conserver die u bij de aanschaf van de lakverzegeling krijgt.

De glans die een nieuwe auto in het begin heeft blijft door de lakverzegeling veel langer behouden. Uw auto wassen is en fluitje van een cent. U bent snel klaar met een verbluffend resultaat. De auto niet door de wasstraat halen! Vaak worden er in de wasstraat schoonmaakmiddelen gebruikt die zo sterk zijn dat ze uw lakverzegeling aantasten. Hierdoor vervalt uw garantie van 6 jaar op de lakverzegeling. Bij de verzegeling krijgt u een was voorschrift, zo weet u hoe u de auto moet behandelen.

Volledige wasbeurt

Heeft u geen tijd om de auto te wassen en na te behandelen, dan kunt u bij ons terecht op afspraak. Uw auto wordt dan met de hand gewassen en nabehandeld.